Dr. Kerék-Beleznay Zsuzsanna vagyok, büszke anyuka, Terézváros kereskedelemért, turizmusért és köztisztaságért felelős alpolgármestere.

Jogászként végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd egy nemzetközi faktorcégnél dolgoztam, közben pedig megszereztem jogász-közgazdász másoddiplomámat, majd a törvényalkotási folyamatokban vettem részt az Országgyűlésben.

Foglalkoztam a devizakárosultak problémáival, gazdasági, lakhatási kérdésekkel, ugyanakkor évek óta szívügyem a nők, családok helyzetének a segítése, ezért a család- és nőpolitika kiépítése is a munkám részét képezi.

2020 júniusában választottak meg Terézváros alpolgármesterének, amelyet mérhetetlen megtiszteltetésként éltem meg. Soha nem a pozíciót tartom szem előtt, hanem az azzal járó feladatokat. Minden alkalommal arra ösztönzöm az embereket, hogy bátran keressenek meg a problémáikkal, ötleteikkel. Célom, hogy közvetlen kapcsolatot alakítsak ki a kerület lakóival. A nyitott ajtók politikájában és a csapatmunkában hiszek, éppen ezért nem csupán az önkormányzat falain belül találkozhatnak velem a terézvárosi lakosok, hanem sokat vagyok az emberek között.

2020 októberében adtam életet a kislányomnak, és nagyon szerencsés embernek mondhatom magamat, hiszen remek család és támogató kollégák állnak mögöttem. Családcentrikus vagyok, ugyanakkor az emberekkel szemben is egy megmagyarázhatatlan felelősséget érzek, így kevés alvással, fókuszált munkavégzéssel, állandó szervezéssel, na meg persze a pótolhatatlan és fáradhatatlan nagyszülőkkel, össze tudom hangolni a kettőt. Elsőként én vezettem be a női fogadóóra intézményét, azaz minden hónapban van egy nap, amikor a kerületi nőknek és családanyáknak nyújtok tanácsadást, természetesen a legnagyobb diszkréció mellett.

Hálásan köszönöm, hogy elolvasta bemutatkozómat. Kérem, hogy lépjünk kapcsolatba. Kövessen Facebookon vagy Instagramon!

Számítok Önre!
Számítok a véleményére és a kritikájára!